Nynne-consult.dk

Hvordan kan en bisidder være behjælpelig?

Alle mennesker har ret til at tage en bisidder med, når de har en sag med kommunen. Hvad end du søger om økonomisk hjælp, godkendelse til flexjob eller noget helt tredje, har du ret til at tage en bisidder med, som kan støtte dig i dialogen.

Nynne-consult består af bisidder Nynne Stampe, som har mere end 20 års erfaring med kommunikation, ledelse og mennesker generelt. Nynne har adskillige uddannelser inden for kommunikation, coaching og flere terapiformer.

Nynne-consult forstår vigtigheden i, at du får den bedste vejledning, inden du skal til møde med kommunen, således at du har større chance for et positivt udfald af dit møde.

Hvad er en bisidder?

En bisidder hjælper dig med professionel rådgivning i forbindelse med en sag med kommunen, hvis du skal søge offentlig støtte på den ene eller den anden måde. Hos Nynne-consult er der ingen begrænsninger for, hvorvidt Nynne kan hjælpe dig.

Det er dog essentielt at vide, at du har juridisk ret til at have en bisidder med til dine møder med kommunen. En bisidder kan støtte dig i at stille de fundamentale spørgsmål og minde dig om det, du ville fortælle.

Hvorfor benytte Nynne som bisidder?

Nynne-consult vil give dig personlig og nærværende støtte. Nynne får større indblik i din sag og med bred erfaring fra tidligere sager med andre mennesker og andre sager i kommunen, vil det give dig større chance for et rigtig godt udfald. Du vil blive klædt godt på forud for dine samtaler med kommunen, og du vil blive hjulpet i den rigtige retning under mødet. Konsultationen med Nynne vil overordnet set give dig mere ro i krop og sind under hele forløbet. Efter samtalen vil din bisidder ligeledes hjælpe dig at forstå, hvad der blev besluttet. Nynne-consult har lang erfaring, som i sidste ende kan styrke dig.

Hvilke metoder bruger Nynne-consult?

Der er naturligvis stor forskel på, hvor meget hjælp den enkelte har behov for. Der vil både være mulighed for, at Nynne kan agere bisidder under dit møde med kommunen. Men hvis behovet er, at du selv ønsker at føre sagen, kan Nynne-consult yde rådgivning før mødet. Dette er ligeledes en populær løsning, hvor du vil blive forberedt på det, du vil møde hos kommunen. Her vil Nynne-consult udarbejde en strategi i fællesskab med dig. Der vil blive lagt fokus på opbakning og støtte, og alle aspekter vil blive gennemgået.

Nynne-consult har ydermere udarbejdet en 7-trinsmodel, som vil give dig unikke forudsætninger før dit møde. Konsultationerne vil afsluttes med en “NADA behandling”. Dette er øreakupunktur, der styrker din krop og dit nervesystem. Det giver dig ligeledes ro i kroppen, og dine chancer for et positivt møde vil forøges.

Hos Nynne-consult er du i trygge hænder. Du skal ikke være nervøs for, at din sag ikke kan behandles. Nynne er utrolig alsidig og har altid mulighed for at hjælpe dig med din sag hos kommunen. Ud over at yde bistand som bisidder, kan Nynne-consult også tilbyde socialfaglig støtte og samtaleterapi. Dette gør sig ofte gældende til individer med depression eller anden sindslidelse.

Nynne-consult er sat iværk for at hjælpe dig i din hverdag, således at du kan koncentrere dig om det, du ønsker. Vi håber på at høre fra dig i forbindelse med din sag. Du kan altid ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en uforpligtende samtale, inden det nødvendigvis skal træde i kraft. Det er naturligvis gratis. Følg blot kontaktsiden her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *